Kérdése van? Hívjon! 06-28-422-010 ugyfelszolgalat@kaloriagodollo.hu

Étkezés igénylés 2023/2024

Étkezés igénylés 2023/2024

Tisztelt Ügyfeleink!

2023. július 1-től megnyitjuk azokat a felületeinket, ahol a 2023-2024-es tanévre étkezési igényiket leadhatják. Bár a pandémiás helyzet alább hagyott, igyekszünk az ügyintézést minél inkább az online térbe szorítani. Évtizedes tapasztalat, hogy sokaknak az első tanítási napon, vagy az azt megelőző 1-2 nap jut eszükbe, hogy az étkezés megrendeléséről nem gondoskodtak, minek folyamán az ügyfélszolgálatunkra több százan érkeznek. Kérjük Önöketm hogy használják elektronikus ügyintézési felületeinket, illetbe az étkezési igényeiket a megjelölt 2023. július 31. napi határidőig nyújtsák be!

Köszönettel:
Hatolkai Máté
Ügyvezető igazgató

Új étkező


Intézményt vált


Előző tanévben is étkezett


Új étkező az, aki a Kalória Gödöllői Nonprofit Közhasznú Kft. rendszerében még nem regisztrált.
2023. július 1-től új lehetőséget kínálunk azoknak, akik új étkezőként veszik igénybe szolgáltatásunkat. Étkezési igényüket az eddigi papír alapú nyilatkozat helyett már online is leadhatják az igenyles.kaloriagodollo.hu címen elérhető felületünkön.
A kedvezmények és diétás étrend igénybevételéhez kitöltendő és csatolandó nyomtatványokat megtalálják Formanyomtatványok menüpontban.
Ha diétés étkezést vesznek igénybe, de a felsorolt diétás lehetőségek között nem találják a megfelelőt, kérjük, hogy válasszák ki az igényelt diétához legközelebb álló lehetőséget, kollégáink a regisztráció ellenőrzésekor a szakorvosi igazolás szerinti pontos diétát fogják beállítani.
Az online regisztrációs felületet a Szent Imre Katolikus Óvoda és a Szent Imre Katolikus Általános Iskola növendékei nem tudják igénybe venni. Esetükben az étkezés igénylése az intézményben történik.
Amennyiben az étkező már előző nevelési évben is igénybe vette a közétkeztetési szolgáltatást, de tanulmányait a 2023-2024-es tanávben másik intézményben folytatja, úgy új regisztrációra nincs szükség.
Intézmény váltásnak minősül, ha az étkező gödöllői bölcsődéből gödöllői óvodába, gödöllői óvodából gödöllői iskolába, vagy gödöllői iskolából gödöllői gimnáziumba megy.
Ebben az esetben kérjük, hogy töltsék ki a Formanyomtatványok menüpontban letölthető étkezés igénylő nyomtatványt, melyet szkennelve küldjenek el nekünk a nyilatkozat@kaloriagodollo.hu email címre!
kedvezmények és diétás étrend igénybevételéhez kitöltendő és csatolandó nyomtatványokat megtalálják Formanyomtatványok menüpontban.
Kérjük, hogy amennyiben az étkező az előző tanévben már rendelkezett étkezési kártyával, azt ne felejtsék el a régi intézményből kikérni és az új intézménybe magukkal vinni.
Abban az esetben, ha szolgáltatásunkat már az előzőekben is igénybe vették, s a 2023-2024-es tanévet ugyan abban az intézményben töltik, mint az azt megelőzőt, nincs más teendőjük, mint az étkezések megrendeléséhez is használt, rendeles.kaloriagodollo.hu címen elérhető felületünk "Nyilatkozat" menüpontjában étkezési szándákukat meghosszabbítják.
Ezen a felületen lehetőségük van az igényelt étkezések változtatására (Tízóra, Ebéd, Uzsonna), valamint a fizetési mód megváltoztatására is.
Fontos, hogy kedvezmények, illetve a diétás étkezés igénybevételére jogosító igazolásokat az új tanévre is mindenképpen csatolni kell. 
     

 

Rólunk

Üdvözlöm Önöket a Kalória Gödöllői Gyermek- és Közétkeztetési Nonprofit Közhasznú Kft nagy családja nevében! Társaságunk 1983 óta látja el Gödöllőt és térségét. Közel 150 dolgozóval és 7 konyhával napi 6000 adag ételt készítünk minden korcsoport számára. Alaptevékenységünk a közétkeztetés, de vállalkozási üzletágunk keretei között szolgáltatunk Budapesten, Veresegyházon, Szadán, Mogyoródon, Pécelen, valamint ellátunk és szervezünk családi és céges, városi és állami rendezvényeket, esküvőket, bálokat. 

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz